Workshops en Trainingen

Reeks Persoonlijk Leiderschap

Duidelijke workshops en trainingen. What you see is what you get.
Ook in-company, met maatwerk, mogelijk.

01. De kracht van taal

De impact van de woorden die je gebruikt is ontzettend groot in het versterken of verzwakken van jezelf. 

Als je beseft wat taal en woordkeuze juist vóór je kan betekenen? Maakt dit een krachtig instrument voor groei en ontwikkeling.

02. Ontspannen NEE zeggen

Grenzen aangeven, nee zeggen, los laten. Ontzettend belangrijk voor jouw balans. Maar hóe doe je dit? Wat betekent dit nu exact voor jou? In deze workshop leer je wat dit concreet in gedrag en communicatie van je vraagt.

Eendaagse training

Dinsdag 15 oktober 2024

03. Kwaliteiten in balans

Krijg meer zicht op je kwaliteiten en hoe zet jij jouw kwaliteiten in balans in? Hoe kun jij je valkuilen ombuigen en winnen aan zelfversterkend gedrag? Voor minder stress en meer balans, vertrouwen en plezier.

04. Krachtig profileren

Je voelt dat je niet helemaal uit de verf komt, stress of onzekerheid ervaart, of een ambitie hebt die verder reikt dan wat je nu doet. Hoe kun jij jouw manager meenemen in jouw kwaliteiten en wensen? Krachtig profileren gaat over duidelijk communiceren op een manier zoals dat bij jou past. Helpend.

Trainingstraject

De workshops zijn ook te gieten in een trainingstraject op maat.

Om zelfregie, persoonlijk leiderschap en ontwikkeling te stimuleren is een traject met de More Me Methode®, als helder en pragmatisch instrument, aan te raden, zoals bijvoorbeeld gesprekstechnieken “het goede gesprek”. Voor meer vitaliteit, inzetbaarheid en wendbaarheid.

Wat kan ik voor jou betekenen?

De kracht van jou zit in het laten zien van je talenten, van betekenis zijn en het werken aan je ontwikkelpunten. Mijn workshops helpen jou en/of jouw team concreet, praktisch en aansprekend.

Neem contact op

2 + 7 =