Meer over mij

Een klik is belangrijk als we een tijdje samen optrekken. Lees hier meer over mij.

Meer over Brenda

Mijn naam is Brenda Mohr, geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch (1979). Ik ben getrouwd en woon in Rosmalen. Met de opleidingen Bedrijfskunde, Human Resource Management, psychosociale basiskennis, ACT, trainersopleiding, NLP-coaching, loopbaancoaching, Zakelijk Human Design, Lumina Spark Practitioner en ruim 15 jaar werkervaring als HRM adviseur in mijn rugzak werk ik inmiddels alweer 5 jaar als loopbaancoach en trainer. Een job met veel flexibiliteit, leuke ontmoetingen en een inhoud waarvan ik blij word.

Voor mij komen in mijn werk veel puzzelstukjes samen en vormt het een spiegel van waar ik voor sta. Ontspannen en bewust jezelf meer vooropstellen, dagelijks kiezen waar jij je energie aan geeft (en krijgt) en jezelf uitdagen in je ontwikkeling.

Zoals je wellicht gemerkt hebt, vormt het woordje “meer” de rode draad in mijn dienstverlening. Meer werkplezier, meer balans, meer teamresultaat, meer inzetbaarheid, meer… (positief woord) etc.. Wat je aandacht geeft, groeit. En, dat kan maar beter iets positiefs zijn nietwaar? Ook is er uiteraard een linkje met mijn achternaam;-)

Helder, praktisch en doelgericht

Ik houd ervan om zaken helder over te brengen, kwartjes te zien vallen en beweging te creëren. Uiteindelijk zit daar persoonlijke groei. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden: wat kan wel in plaats van wat kan niet. Wat niet voor je werkt, buigen we om naar wat wél voor je werkt. Dit is de essentie van de More Me Methode® die de “groene” draad vormt in mijn werk.

Mijn stijl

Vriendelijk, laagdrempelig, positief en inspirerend. Ik ben sensitief, weet goed te levelen, heldere taal te spreken en te motiveren. Groei bereik je alleen door je uitdaging aan te gaan. Uiteindelijk hebben we allemaal “onze dingetjes” en die te boven komen, kan alleen door ze aan te kijken, daadwerkelijk stappen te zetten en zo de zaken meer en meer naar je zin te maken. 

Nog meer..

En waarvan word ik nog meer blij? Lekker eten (wie niet?), mezelf ontwikkelen, geven van trainingen, sneeuw, woordgrapjes, jaren 80 muziek en -als fanatiek supporter- de Formule 1

Mijn

aanbod

Loopbaancoaching en persoonlijke coaching

Al vijf jaar werk ik met plezier als loopbaancoach. Ruim 150 klanten heb ik geholpen bij het verhelderen van hun persoonlijke kracht en een nieuw perspectief in werk. In mijn trajecten gaat loopbaancoaching hand in hand met persoonlijke coaching. Veelal is het niet alleen een vraagstuk gericht op een volgende stap, vaak ook op persoonlijke kracht waar vragen centraal staan als: waarmee houd ik me klein, hoe versterk ik mezelf qua zelfvertrouwen, energie en balans. Om zo een helder beeld te krijgen: wie ben ik, wat zijn mijn kwaliteiten van nature, waar ben ik wel van, waar ben ik niet van, en -niet te vergeten- wat lijkt me leuk maar heb ik nog nooit gedaan en hoe pak ik dat aan?

Wil je weten wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen? Of wil jij jezelf sterken en meer energie, plezier of kracht ervaren?

Founder en trainer More Me Methode®

In mijn coaching heb ik een methodiek ontwikkeld die mijn klanten helpt om zichzelf makkelijker centraal te stellen: navigeer naar Meer MIJ. Hun zelfregie groeit om dat wat niet voor ze werkt om te buigen naar wat wél voor ze werkt. Daarnaast geef ik presentaties en train ik o.a. managers met handvatten voor een goed gesprek volgens de More Me Methodiek om zo samen te bouwen aan een gezonder en vitaler werkklimaat. 

Profielen en testen

In mijn begeleiding gebruik ik loopbaantesten, waaronder een interessetest en carrièrewaardentest, een beroepskeuzelijst. Ook ben ik fan van, en gelicenseerd voor Lumina Spark. Je leert niet alleen je voornaamste “kleur”, ook krijg je inzicht in zwakke plekken, blinde vlekken en -heel mooi- verborgen schatten. Verder ben ik getraind in een zakelijke blauwdruk volgens Human Design. Een inzichtgevende tool voor het verduidelijken van je eigenschappen, kernkwaliteiten en hoe jij je rol het beste kunt vervullen. Deze twee instrumenten samen kunnen een gamechanger qua zelfinzicht zijn.

Workshops en trainingen

Ik zie het als een uitdaging om heldere producten te ontwikkelen waardoor mijn klanten duidelijk weten wat ze leren. What you see, is what you get. 

Creëer jouw pad

Jouw vraag. Mijn uitdaging. Samen gaan we op pad. Voor jouw persoonlijk ontwikkelvraagstuk, jouw behoefte om de samenwerking en effectiviteit van jouw team te verbeteren of jouw wens om binnen de organisatie het ontwikkelklimaat of een thema als vitaliteit verder uit te bouwen.