Loopbaancoaching

Ontdek je kracht en jouw volgende stap in werk!

Nieuwsgierig naar loopbaancoaching?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Over loopbaancoaching

Loopbaanvragen? Heel normaal!

Loopbaanvragen? Keuzes in werk? Die zijn helemaal niet vreemd, want niemand of niets is in vast gegoten. Veranderingen zijn er continu. Soms sta je zelf aan de lat doordat je jasje te krap wordt en je ambitie verandert. Soms is dit helaas gedwongen. Eerder gemaakte plannen kunnen daardoor de ijskast in. Wat nu? Veranderingen bieden kansen en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Met een loopbaancoach spar je over jouw wensen en kwaliteiten en waar jij nu echt blij van wordt.

Jouw vraag

Vanwege ziekte, burn-out, reorganisatie, demotivatie, ontwikkelbehoefte of mogelijk een kriebel, waarnaar je wilt luisteren, moet je of wil je graag handvatten om een passende keuze te maken in je loopbaan.

Je gaat naar je werk en doet je ding. Eigenlijk krijg je er al een tijdje niet zoveel energie meer van. Wat eigenlijk best vreemd is. Want je hebt je werk altijd met plezier gedaan. Je was toch goed in wat je doet? En mogelijk heb je ook nog leuke collega’s, klanten of een goed salaris waarvoor je het doet. En toch, is het erin geslopen: een ontevreden gevoel, onzekerheid, een stemmetje in je hoofd of een knagend gevoel in je buik. Wat wil ik nu wel?

Diverse vragen

Welke richting wil ik uitgaan? Wat is het dat ik mis in mijn werk? Hoe krijg ik weer zelfvertrouwen en plezier in wat ik doe? Waar ligt nu eigenlijk mijn kracht? Hoe kan ik doorgroeien? Blijf ik in mijn huidige rol of maak ik een switch? Welk beroep of type organisatie past nu echt bij me?

Diverse vragen waarbij een loopbaanbegeleidingstraject het verschil kan maken. Inzicht en duidelijkheid geven rust én kracht om je te richten op dat wat voor jou belangrijk is en waar je energie van krijgt. Gun jezelf een loopbaanadviseur als begeleider en klankbord. Zodat je doordacht je keuze maakt voor de toekomst en je kunt vasthouden aan dat wat voor jou belangrijk is.

Persoonlijk en gedegen

Met loopbaanbegeleiding neem je het heft weer in eigen handen. Het traject biedt jou een structuur en houvast, waarbij de invulling gedegen en op maat is. Jouw situatie en loopbaanvraag staan centraal. Je herontdekt wat je werkelijk drijft, waar je passie ligt, welke waarden en wensen voor jou belangrijk zijn. Wat je mogelijkheden zijn, wat je te bieden hebt en welke werkomgeving bij je past. Helder wordt waar het eventueel knelt en wat nodig is om goed uit de verf te komen. Je krijgt helder in beeld wat je talenten, kwaliteiten en ambities zijn. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Een nieuw toekomstperspectief.

Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden bepaal je jouw strategie. Je weet hoe jij in je kracht kunt komen. Van wat energie kost naar wat je energie geeft. Met vertrouwen weet jij wat jouw vervolgstap in je carrière is!

Het geeft je de energie om met je huidige werk door te gaan -met de nodige aanpassingen en onder jouw voorwaarden. Of je komt tot jouw unieke aanbod op de markt, waar je weloverwogen nieuwe loopbaanpaden inslaat.

Jij wilt

Vertrouwen in jezelf

Duidelijkheid in wie je bent, wat je kunt en wilt

Meer balans, plezier en energie

Focus in jouw volgende stap

Trots zijn op wie je bent en wat je brengt

Met een duidelijk zelfbeeld weloverwogen keuzes maken

Samen vinden we het plezier in je werk weer terug en ontdekken we jouw koers

Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven, nog met het werk dat je doet en de omgeving waarin je werkt? Zit je goed in je energie? Ervaar je zelfvertrouwen en waardering bij wat je doet? Komen je kwaliteiten tot hun recht? Nee? Twijfel je of zijn er gedwongen veranderingen die impact op je werkleven hebben? Dan is dit het moment om te starten met loopbaancoaching.

Diverse mogelijkheden

Loopbaancoaching

Loopbaanboost

In 3 bijeenkomsten van 2 uur krijg jij een kort en krachtig handvat voor het maken van een volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt jouw kwaliteiten, drijfveren en ambities al redelijk tot goed in beeld.

Loopbaan compleet

In een compleet traject met 7 gesprekken van 1,5 á 2 uur ontdek je waar jouw kwaliteiten liggen, wat voor jou belangrijk is en welke koers bij je past. Dit traject geeft je duidelijkheid, perspectief en versterkt je zelfvertrouwen en kracht. Loopbaan- & persoonlijke coaching in één.

CV Coaching

In 1 sessie van 3 uur werken wij aan jouw top CV. Je weet wat typisch JIJ is en hoe je dat kunt highlighten. Jouw CV, jouw aansprekende visitekaartje. Om aan tafel te komen bij jouw toekomstig werkgever.

Nu beschikbaar: Masterclass

Dé 12 tips voor een krachtig CV

Werken aan een nieuw perspectief

Kies je traject

Volledige loopbaantraject

Intake
Loopbaancoaching begint altijd met een gratis kennismaking. We onderzoeken of het tussen ons klikt, wat jouw behoeften zijn en je loopbaanvraag is. Helder wordt waarmee ik je kan helpen en wat de aanpak en doelen zijn.

Een traject waar je gestimuleerd wordt om zelf richting te geven aan je loopbaan
Tijdens het loopbaantraject werken we samen aan een helder beeld van wie je bent, waar je goed in bent en wat je wilt. En niet onbelangrijk hoe jij jouw doelstelling kunt bereiken. Je krijgt weer helder op je netvlies hoe en wanneer jij in je element bent.

Wie ben ik en wat heb ik te bieden?
We brengen samen jouw persoonlijke kernkwaliteiten, talenten, vaardigheden en aandachtspunten in kaart. Helder wordt wat je drijfveren zijn en wat je belangrijk vindt in het werk.

Wat wil ik bereiken?
Met een duidelijk beeld van waar jij staat, maken we de vervolgstap. Wat is het wat je doet als je plezier hebt en straalt. Welke activiteiten wil je terugzien in je werk. En hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit. Ofwel, wat is je ambitie, wat zijn je dromen en hoe ziet jouw toekomstig werk eruit. Concreet wordt welke verschillende functies/ rollen en type werkomgeving daarbij passen. Al doende kom je tot een visie van waar je heen wilt.

Waar liggen mijn kansen?
Aan de hand van je loopbaanvoorkeuren verkennen we de arbeidsmarkt en bepalen we een inspirerende en realistische zoekrichting. Dit resulteert in een concreet ontwikkel- en actieplan met noodzakelijke stappen om de gewenste loopbaanrichting te bereiken, waaronder een eventueel opleidingsplan. Jouw mogelijkheden voor je verdere loopbaan.

Testen
Tijdens het traject vul je een aantal testen in, zoals een beroepskeuzelijst, interessetest en carrièrewaarden-test. Optioneel maak ik gebruik van Lumina Spark, een kleuren persoonlijkheidsprofiel. De uitgebreide rapportage levert een mooie en gedegen aanvulling op het traject. Uiteraard is mijn coaching ingegeven door de waardevolle More Me Methode®.

Het complete loopbaanadviestraject is aansprekend en intensief, en bestaat uit 7 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 a 2 uur en heeft een doorlooptijd van ongeveer 3 maanden. Door de diverse praktische opdrachten, oefeningen en testen word je stap voor stap uitgedaagd en vergaar je veel informatie over jezelf. Met dit inzicht weet je waarvan jouw vuurtje gaat branden en hoe jij in je kracht kunt komen.

Quality-time: jij staat centraal

Verkort traject: Loopbaanboost

Heb je voor jezelf al een aantal zaken goed in beeld, maar zoek je net dat duwtje in de rug of een bevestiging van je koers? Twijfel je of voel jij je onzeker? Ook in drie sessies kunnen we testen inzetten en kan ik een klankbord zijn waardoor jij je koers kunt aanscherpen of winst behalen om in je kracht te komen en te blijven. 

Krachtige CV-coaching

Of kies voor de energieke en to-the-point CV-coaching. Solliciteren als JIJ met een aansprekend visitekaartje? Ontzettend waardevol om aan tafel te komen, én een match te bereiken. Aangenomen worden om wie jij bent en wat jij brengt. Dat is een volgende stap, mét gezonde spanning maar zonder stretchen.

Heb je een specifieke vraag? Stel hem gerust en ik bespreek met jou wat mogelijk is.

Loopbaanboost

In no-time up and running

“Ik heb nu meer grip, richting en vertrouwen. Pragmatisch met voldoende structuur, maar ook genoeg flexibiliteit in aanpak. Het was me de investering waard”

Loopbaancoaching volledig traject

Intensieve coaching om jouw unieke ‘jij’ en focus helder te krijgen

“Het traject voelde heel vertrouwd. Ik heb nu meer rust en zelfvertrouwen en een duidelijk toekomstperspectief”

Loopbaancoaching volledig traject

Intensieve coaching om jouw unieke ‘jij’ en focus helder te krijgen

“Bij mezelf stil staan en inzicht vergaren. Wie ben ik, waar ligt mijn kracht en wat past bij mij? Verdiepend, praktisch en realistisch”

Wat kan ik voor jou betekenen?

Meer weten?