JIJ en MEER 

Jij wilt winnen aan balans, zelfvertrouwen en werkplezier. Je krachtiger voelen om dat te doen waar jij gelukkig van wordt. Je wilt investeren in jouw ontwikkeling en daarvan de vruchten plukken.

Start vandaag jouw groeitraject!

Vraag een kennismaking aan

neem geen genoegen met minder

Ga aan de slag met je persoonlijke kracht

Je voelt dat de tijd rijp is om jezelf meer centraal te stellen. De tijd tikt voorbij, je laat je makkelijk afleiden door de waan van dag, jouw salaris of de gezellige collega’s. Je merkt dat je zelfvertrouwen verminderd is, je loopt achter de feiten aan en weet niet hoe je weer “aan de voorkant” moet komen. Om het heft in eigen hand te nemen en de zaken weer meer naar je zin te maken. Loopbaancoaching, persoonlijk leiderschap, zelfregie? De gezamenlijke noemer ben JIJ. Jij staat aan de lat voor je eigen werkplezier en levensgeluk, om zaken te veranderen en meer naar je hand te zetten. En… jij hebt de sleutel in handen.

In de coaching doe je inzicht op in wat jouw kracht is, waar je energie van krijgt, wat belangrijk is en hoe je daadwerkelijk stappen kunt ondernemen. Dit samen met meer connectie met wie je in essentie bent en wat je beweegt. Pas als jij jezelf beterschap gunt en goed voor jezelf zorgt? Dan merk je dat je zelfbeeld gesterkt wordt, het zelfvertrouwen weer toeneemt en je commitment groeit om voor verandering te gaan. Dit klinkt simpel. Dat is het ook. Echter, is het belangrijk om inzicht te vergaren in je valkuilen en onderliggende mechanismen die voor blokkades zorgen waardoor het niet zo eenvoudig is om jezelf in het middelpunt van je leven te zetten. Bewustzijn zorgt voor het maken van bewuste keuzes. 

Dienstverlening

Wat ik jou kan aanbieden

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen aan de slag te gaan. Mijn trajecten kenmerken zich door helderheid, concrete tools en opdrachten met als doel jouw zelfinzicht te vergroten. Mijn manier van coachen brengt positiviteit en perspectief. Je voelt je gesterkt en vermogend om zaken meer naar je zin te maken. Met een duidelijk zicht op jouw kracht en concrete handvatten weet jij waar voor jou de winst ligt, en -bovenal- hoe je dit kunt nastreven, dit vanuit de prachtige coachingsmethodiek More Me Methode®.

Loopbaancoaching

Ontdek je kracht en zet met vertrouwen je volgende stap in werk

Persoonlijk leiderschap

Gericht op zelfvertrouwen en het versterken van zelfregie, prive en in werk

opties

Loopbaancoaching

Loopbaanboost

In 3 bijeenkomsten van 2 uur krijg jij een kort en krachtig handvat voor het maken van een volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt jouw kwaliteiten, drijfveren en ambities al redelijk tot goed in beeld.

Loopbaan compleet

In een compleet traject met 7 gesprekken van 1,5 á 2 uur ontdek je waar jouw kwaliteiten liggen, wat voor jou belangrijk is en welke koers bij je past. Dit traject geeft je duidelijkheid, perspectief en versterkt je zelfvertrouwen en kracht. Loopbaan- & persoonlijke coaching in één.

CV Coaching

In 1 sessie van 3 uur werken wij aan jouw top CV. Je weet wat typisch JIJ is en hoe je dat kunt highlighten. Jouw CV, jouw aansprekende visitekaartje. Om aan tafel te komen bij jouw toekomstig werkgever.

Ga voor meer kracht en zelfregie

Persoonlijk leiderschap

Natuurlijk JIJ

In dit traject verhelderen we jouw natuurtalent en brengen we je in contact met je essentie. Je voelt je gesterkt in je kracht en dat wat jij brengt. Jouw Human Design als blauwdruk voor jouw talenten en zelfontwikkeling.

Krachtig JIJ

Met een duidelijk zelfbeeld leid jij jezelf naar meer balans, energie en kracht. Wat níet voor je werkt, buig je om naar wat wél voor je werkt. Stress, onzekerheid, belemmeringen en onduidelijkheid laat je achter je. Je focus op jouw unieke kwaliteiten, aspiraties en wensen groeit.

In dit traject verkrijg je inzichten waardoor jij makkelijker stappen zet voor meer zelfvertrouwen, persoonlijke kracht en zelfregie. Leef je leven zoals jij wilt.

Workshops

Een duidelijke en praktische manier om jezelf te verrijken met concrete inzichten en vaardigheden om jezelf meer en meer centraal te stellen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Meer weten?