Persoonlijk leiderschap

Je voelt dat het tijd is om jezelf meer centraal te stellen. Om stress en belemmeringen achter je te laten en meer in contact te komen met wie je bent en dat wat jou drijft. Om regie te pakken en het leven te leiden zoals jij graag wilt. 

Start vandaag jouw groeitraject!

Vraag een kennismaking aan

Herinner de kracht die in je zit

Een liefdevolle focus op jezelf

Het leven kent een hoog tempo, veel informatie, verwachtingen en afleidingen. De tijd vliegt voorbij. En in deze versnelling is het extra belangrijk om eens te vertragen en weer de verbinding met jezelf te voelen. Om in contact te komen met je lijf, gevoel, jouw aspiraties en wensen voor dit leven. Wat wil jij eruit halen? Wat wil jij brengen? In de programma’s Persoonlijk Leiderschap sta jij centraal. Om vanuit kracht en zelfvertrouwen bewust keuzes te maken. Om dat na te streven wat voor jou belangrijk is. 

Jim Rohn

“Als je geen plan maakt voor je eigen leven zul je worden ingezet in de plannen van iemand anders”

Ga voor meer kracht en zelfregie

Persoonlijk leiderschap

Natuurlijk JIJ

In dit traject verhelderen we jouw natuurtalent en brengen we je in contact met je essentie. Je voelt je gesterkt in je kracht en dat wat jij brengt. Jouw Human Design als blauwdruk voor jouw talenten en  zelfontwikkeling.

Krachtig JIJ

Met een duidelijk zelfbeeld leid jij jezelf naar meer balans, energie en kracht. Wat níet voor je werkt, buig je om naar wat wél voor je werkt. Stress, onzekerheid, belemmeringen en onduidelijkheid laat je achter je. Je focus op jouw unieke kwaliteiten, aspiraties en wensen groeit.

In dit traject verkrijg je inzichten waardoor jij makkelijker stappen zet voor meer zelfvertrouwen, persoonlijke kracht en zelfregie. Leef je leven zoals jij wilt.

Workshops

Een duidelijke en praktische manier om jezelf te verrijken met concrete inzichten en vaardigheden om jezelf meer en meer centraal te stellen.

Natuurlijk JIJ

Dit prachtige traject biedt jou handvatten om jezelf sterken. Afgestemd op jouw behoeften gaan we met elkaar aan de slag. Aan de hand van jouw Human Design en diverse begeleidingsoefeningen verhelderen we jouw natuur: je wordt bewuster van jouw natuurtalenten en komt weer in contact met jouw essentie. Wie ben jij in jouw kern, wat drijft jou? Vanuit deze milde blik op jezelf.. wat is dan belangrijk voor jou en wat neem je mee in het hier en nu?

Human Design

Jouw Design biedt jou een energetische en zakelijke blauwdruk voor jouw kracht, kwaliteiten en ontwikkeling. Waardevolle informatie om makkelijk trouw te blijven aan je natuur. 

Traject van 3 sessies

Wil je bekend raken met je Human Design zijn minstens 3 sessies nodig. Uiteraard is maatwerk mogelijk, afhankelijk van je behoefte.

Een nieuw hoofdstuk voor jou?

“The first step towards getting somewhere is deciding you’re not going to stay where you are

Krachtig JIJ

Hoe zou het voelen als je na een aantal maanden:

  • Persoonlijke successen hebt ervaren
  • Meer inzicht hebt in dat wat vóór je werkt
  • Meer verbondenheid ervaart met je zingeving/ passie/ persoonlijke missie
  • Gegroeid bent in het vertrouwen in jezelf
  • Keuzes maakt vanuit kracht

Klinkt dit iets als waarnaar je op zoek bent?

Dit programma geeft je de voedende omgeving die jij nodig hebt om succesvol stappen te zetten. De mindset om te groeien en jezelf energetisch af te stemmen op wat je wenst, zodat je de juiste focus hebt en meer in je kracht komt.

Ik help je bewust te worden van je afleiders en blokkades, waardoor jij niet “werkt” aan dat wat voor jou belangrijk is. En, daarbij juist om focus te houden en dat te doen waar écht je behoefte ligt.

Versterken we je mindset, vergroten we je focus en boosten we jouw acties? Dan ervaar je groei en succes die smaken naar meer. Dát is persoonlijke ontwikkeling!

Zelfregie versterkend

In dit traject gaan we 1-op-1 met elkaar aan de slag.  Gemiddeld zijn 7 sessies gangbaar. Echter is dit maatwerk en stem ik graag af op jouw wens. Een persoonlijkheidstest en/ of interessetest kunnen onderdeel uitmaken van het traject, alsook onderstaande instrumenten. Deze tools zijn geen doel op zich maar bieden waardevolle haakjes voor jouw persoonlijk groeitraject.

Human Design en Talent Scan

In dit waardevolle traject zet ik -optioneel/ indien gewenst- zowel Human Design als Talent Scan als tools in, die jou inzichten geven over jouw talenten, onbenut potentieel en ook mogelijke valkuilen. Uiteraard ondersteund met de More Me Methode® om jouw inzichten beter te laten landen en het besef te benadrukken waar voor jou de winst ligt om in je kracht jouw leven vorm te geven.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Meer weten?