COACH en MEER 

Het professioneel en adequaat helpen van je cliënten of coachees staat bij jou hoog in het vaandel. Soms zou je ze nét iets MEER willen ondersteunen of activeren omdat je weet dat daar meer groei en rendement ligt.

Met meer impact coachen?

Let’s get started

De kracht van alles wat ik doe

More Me Methode®

De More Me Methode® is een unieke, laagdrempelige en visueel sterke coachingsmethodiek. Jij en jouw klant spreken in no-time dezelfde taal en werken met inzichten die tot de verbeelding spreken. Het leereffect neemt toe en beklijft beter.

Voor iedereen die hun coachee, klant, cliënt, kind, leerling, student, medewerker of collega wil versterken om meer in hun kracht te komen en een praktisch instrument wil inzetten om het leereffect te bevorderen.

More Me Coach

Leer in 2,5e dag de methodiek helder en treffend toepassen. Je raakt bekend met de 18 essentials om met overtuiging en plezier jouw coaching te verrijken.

Een must voor iedereen die met en voor mensen werkt.

Loopbaancoach

Leer niet alleen dit prachtige vak, start ook direct met het coachen (en eventueel ook je coachingspraktijk). Vergroot je kennis en versterk jouw skills om waardevolle en gedegen loopbaancoaching te faciliteren, volgens de More Me Methode®.

Van hulpvraag naar transformatie

Motiveren om voor verandering te gaan

In mijn coaching merkte ik dat klanten zich comfortabel voelen bij het maken van opdrachten en het bespreken van ervaringen, behoeften en interesses. Soms “te” comfortabel. Reflecteren en zaken bepraten is ontzettend waardevol. Maar kan ook (ik noem dit gedrag) “beschrijvend” blijven waar je denkkracht aan het stuur blijft. En dit is niet de bedoeling. Voor verandering is actie nodig (al is het een kleine actie).
Ik wilde meer uit de coaching halen; voor mijn klanten. Op een gegeven moment ben ik zaken visueel gaan maken: inzichten opschrijven, kleur toevoegen en heldere taal spreken. Ik gaf daarbij ook uitleg over het achterliggende gedachtegoed, mijn be-liefs genoemd. Gaandeweg is een mooie coachingsvorm ontstaan, waar de resultaten en klantervaringen voor zich spreken.

Wellicht herken jij het in jouw trajecten? Aan de ene kant komen klanten bij je voor een hulpvraag. Aan de andere kant merk je dat, als het erop aan komt, de mechanismen die het graag bij het oude willen laten de overhand hebben. Ik heb vanalles in mijn coaching voorbij zien komen: angst, weerstand, bevriezen, negeren, aandacht verleggen en andere afleiders. Daadwerkelijk gaan voor verandering is nog niet zo eenvoudig. Om de weg te gaan juist concreet, tastbaar en met no-escape zichtbaar te maken? Dat is de kracht van de More Me Methode®.

Wil je meer weten? Lees verder op de website More Me Methode.

Coaching die beklijft

In het kort

Uniek hulpmiddel om persoonlijke groei te vergemakkelijken

Spreek met je coachee in no-time dezelfde taal

De kracht van kleur en symbolen

Sterk in het vertalen van inzichten naar persoonlijke uitdagingen

Creëer duidelijkheid wat wél voor je coachee werkt

Laagdrempelig en eenvoudige toepassing

Je stimuleert reflectie, vergroot zelfregie en zet aan tot actie

Inzichten en lessen beklijven én het leereffect neemt toe

Een vliegwiel: je coachee kan, na afloop van jouw begeleiding, het geleerde nog steeds toepassen

Voor een effectieve toepassing: 18 essentials

Ervaringen

De meerwaarde voor de klanten is dat ze een helder en positief beeld krijgen van zichzelf en van hoe ze zélf voor balans en verandering kunnen zorgen in hun leven, op een manier die bij hen past (want gebaseerd op hun eigen ervaringen, gevoelens, gedachten etc.) Veel klanten verlangen naar ‘duidelijke, concrete handvaten’ en vinden het prettig om het gevoel te hebben dat ze na het traject zelf met het geleerde aan de slag kunnen, ook in ‘nieuwe’ situaties. Ik denk dat deze methode daarin erg helpend is.

Henneke Versteeg, psycholoog & coach

Als coach vind ik het een hele bruikbare methode die voor mij kernelementen uit verschillende therapievormen vangt. Het past bij mijn positieve, nuchtere manier van werken en mijn behoefte om mensen in hun eigen kracht (terug) te zetten. De visuele weergave, symbolen en metaforen werken erg prettig en helpt klanten in het blijven gebruiken van de methode.

Henneke Versteeg, psycholoog & coach

Je maakt echt een verdieping op persoonlijk vlak. Ik omschrijf het als “positief snel”. Het heeft mij snel en praktisch mooie inzichten gegeven. Scherp en doortastend werden de juiste zaken benoemd. Dit heeft veel voor mij geopend en mij ook de ruimte gegeven, die ik op dat moment -onbewust- nodig bleek te hebben. Ik ben positief verrast over wat de begeleiding volgens de More Me Methode mij gebracht heeft.

Anouska Belotti, klant/ coachee

De manier waarop Brenda zaken verheldert, is ontzettend prettig. De methode nodigt zo eenvoudig uit om zaken tegenover elkaar te zetten en in no time duidelijkheid te creëren. Het is dusdanig visueel aansprekend waardoor ik mezelf heel snel herkende; ik heb meer inzicht in mijn plussen, minnen, sterke kanten en valkuilen. Het is zo duidelijk, voelt dusdanig “zwart-wit” en daarmee helder, dat je er niet omheen kunt. Ik besefte me ook: dit doe ik zelf niet goed of juist héél goed, ik ga zelf mijn grens over en tegelijkertijd hier liggen mijn kansen. Ik ben me meer bewust van de waarschuwingen die in mij zitten, en dus ook van mijn mogelijkheden. Mijn aantekeningen pak ik er nog met regelmaat bij om mezelf weer verder te helpen. Ik heb ontzettend belangrijke en grote stappen kunnen zetten door de inzichten uit de coachingsmethode.

Ilse van den Boom, klant/ coachee

Stuur een bericht

Kennismaken of heb je een vraag? Neem hieronder contact met mij op

Bel

0646436586

8 + 6 =

Locatie

Jagersingel 15 5241 JW Rosmalen

Geopend

M-D: 9.00 – 20.30 uur
W-V: 9.00 – 17.00 uur

Email

info@brendamohr.nl