WIJ en Meer

Over teamontwikkeling en het verbeteren van het klimaat om vitaliteit, balans en werkplezier beter bespreekbaar te maken.

01. Teamontwikkeling

Ga aan de slag met je team. Van inzicht in ieders kwaliteiten en valkuilen naar begrip, en met respect elkaar overbruggen. Om de samenwerking en communicatie te versterken. Om vanuit kracht en verbinding te co-creëren.

02. Cultuur-ontwikkeling

Wil je een cultuur waar zelfregie, persoonlijk leiderschap en ontwikkeling centraal staan? Wil je vitaliteit en inzetbaarheid bevorderen door “het goede gesprek” te faciliteren? De More Me Methode® is een pragmatisch instrument dat helpt om “naar elkaar toe te bewegen” en continue afstemming vergroot.

03. Workshop

Met de workshop gesprekstechnieken volgens de More Me Methode® leer je als leidinggevende, teamleider, HR, coach een eenvoudige en treffende methodiek om het goede gesprek te voeren. Zodat balans, kracht en zelfregie meer gaat leven binnen de organisatie. Lees hier meer over diverse workshops.

04. Motivational talk

Wil je op een leuke manier laagdrempelig het bewustzijn vergroten om elkaar te spiegelen op wat we onhandig kunnen doen en waarmee we ons beter in onze kracht kunnen zetten? Een talk gebaseerd op de More Me Methode® is een aansprekend middel. Go inspiratie en zelfregie!

Samenwerken. naar elkaar toe bewegen

Elkaar echt “verstaan”

Een pracht team is een divers team. Unieke persoonlijkheden, diverse talenten. Ogenschijnlijke tegenstellingen die elkaar juist kunnen aanvullen. Zonder bewustzijn is het echter niet zo eenvoudig om de verbinding te maken. Daarvoor is niet alleen inzicht in de eigen kwaliteiten en valkuilen nodig. Ook in die van de ander: waar kun je elkaar uitdagen of aanvullen? Met dit besef kun je met elkaar de connectie maken en elkaar begrijpen.

Vanuit zelfinzicht en begrip kan men constructief het gesprek met elkaar aangaan. Vertrouwd, veilig en ook kwetsbaar. Door samen aan de slag te gaan, waardoor ontwikkeling niet enkele het “probleem” van de een is, geldt dit voor allen. Om vanuit inleving en het opbrengen van begrip voor de ander een brug te slaan. Dit betekent veelal een verandering in manier van communiceren en samenwerken. Zo kun je samen groeien en 1+1= 3 laten zijn. Co-creëren in verbinding.

Faciliteiten

Waar werk ik het liefste mee

More Me Methode®

De More Me Methode® is doorspekt met het ombuigen van wat niet voor je werkt naar wat wel voor je werkt. Een krachtige, aansprekende en inzichtgevende tool dat mijn werk kleurt. Niet alleen in individuele coaching, maar ook bij teamontwikkeling, trainingen en een sterkere organisatiecultuur waar het waarderen van talent en het versterken van potentieel centraal staat.

 

Lumina Spark

Een persoonlijkheidsprofielschets met de welbekende 4 kleuren, maar in een vernieuwend en verdiepend jasje. Nuance in aspecten en 24 eigenschappen. En verdiepend door het meten van beide zijden van de assen (bijvoorbeeld zowel introversie als extraversie) en op 3 niveau’s: instinctief, dagelijks en overbelast. Dit maakt het een ideaal instrument voor het vergroten van zelfinzicht en bevorderen van samenspel.

Human Design

Nog redelijk onbekend maar winnend aan invloed in onze maatschappij (schoolsystemen, opvoeding, relaties en zakelijk): een blauwdruk voor kwaliteiten en ontwikkeling op basis van zakelijk human design. Voor richting in je carrièretype, kernkwaliteiten, werksetting en leiderschap, met een impact op samenwerking en energiedynamiek, en dus ook op teams.

samen groeien

“Deze visueel sterke tools helpen om inzichten te versterken en het goede gesprek op gang te brengen.”

Wat kan ik voor jou betekenen?

Een werkklimaat waar negeren, afwachten of juist hard rennen plaatsmaakt voor een klimaat waar we makkelijker met elkaar het goede gesprek voeren? Waar we ons potentieel beter benutten omdat we regelmatig bij onszelf inchecken en beter handelen om zaken naar ons zin te maken? Dat werkt vóór een vitale en wendbare organisatie.

De kracht van een team zit in het zien en respecteren van ieders kwaliteiten, het versterken van het potentieel en ondersteunen bij een zwakke plek. Diversiteit waarderen en samen aan de lat staan voor een mooie samenwerking en co-creatie.

Neem contact op

7 + 1 =